• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

Casa Annie

Casa Annie nära stranden

Casa Annie är en rymlig och lugnt belägen villa med en stor uteplats och trädgård med blommor. Stranden ligger bara 20 meter bort. Villan har två sovrum. Välutrustat kök med stort kylskåp, ugn, mikrovågsugn, elektrisk kaffebryggare och vattenkokare. Casa Annie är helt anpassad för personer med funktionshinder och denna stora villa rymmer bekvämt fyra personer. I ett av sovrummen finns en elektrisk säng. Huset har gott om svängrum för den som har behov av använding av rullstol/scooter inne. Badrummet har en kantlös dusch och bredare dörr. Toaletten är upphöjd med handtag vid sidan om. I vardagsrummet finns en platt-TV med satellitkanaler. Gratis Wi-Fi tillgängligt i boendet. Handdukar och sängkläder tillhandahålls.

Tvättmaskinen finns i ett litet skjul bakom huset. I trädgården kan du luta dig tillbaka och njuta av solen i solsängarna. Ute på altanen under tak finns ett stort bord som bekvämt rymmer sex personer. Finns även en dusch ute. I närområdet finns flera bra restauranger och barer med underhållning. Inom 10 minuters gångavstånd ligger den närmaste hamnen i Los Cristianos där du kan åka på båtturer för att se delfiner och valar. Från samma hamn går färjor till andra öar som La Gomera, La Palma och El Hierro.

Playa Las Vistas har gyllene sand och du kan välja mellan att ligga i sanden och sola eller hyra en solstol och ett parasoll. Stranden i Los Cristianos har volleybollnät där lag från hela Europa tränar och där nationella och internationella turneringar hålls. Liksom Playa de Los Cristianos kännetecknas Las Vistas av lugnt vatten, vilket är perfekt för barn under alla tider på året. Las Vistas-stranden är en av de stränder på Teneriffa som är anpassade för funktionshindrade som använder rullstol, vilket är anledningen till att den definieras som "Tillgänglig strand för handikappade" av Cabildo de Tenerife, med reserverad parkering, duschar, ramper och anpassade gångvägar för tillträde. Personal från Röda korset hjälper de funktionshindrade att ta sig ner i vattnet med särskilda fordon. Denna tjänst är gratis.

"Casas de Playa" är samlingsnamnet för de fem strandhusen bredvid Vintersolkliniken, på Las Vistas-promenaden i Los Cristianos. Casa Capitán och Casa Curt har utsikt över stranden och havet, medan Casa Anna, Casa Annie och La Casita ligger strax bakom dem.

Bokningsförfråga

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details