• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

Vandring i mandelblom

Möt våren på Teneriffa med vandring bland grönskande och blomstrande dalar bland de blommande mandelträden. Det år något av det vackraste man kan uppleva på Teneriffa. Från mitten av januari till mitten av februari blommar tusentals mandelträd i vitt och rosa i bergen. Mandelträdet kommer ursprungligen från Asien och i Grekland har man odlat mandelträd sedan 400 talet f.kr och till Teneriffa kom de första träden på 1500 talet. Mandelträden påminner om svunna tider då man producerade söt-och bittermandel i bergsbyarna. Sötmandel användes i mat och bakverk och bittermandeln användes inom kosmetikaindustrin.

Min jul? … På Teneriffa

Kanarieöarna är din destination. Det är bland de fem mest besökta resmålen att tillbringa julen på. På TENERIFFA är allt annorlunda, alltid bra väder, har förstklassig turism. Du kan promenera på de upplysta gatorna i La Laguna, besöka den biologiska mångfalden som finss på ön, smaka det bästa av det kanariska köket och varför inte, delta i alla de fina julevenemangen. Dessutom har det aldrig varit enklare att shoppa med alla stora köpcentrum som ligger nÑara Anykasur. Vill du bada i havet och njuta av stranden i december och i januari? Du är inbjuden, och vi hjälper dig gärna under din vistelse på södra delen av ön. Det är utan tvekan det mest akonomiska, bästa och nära boende alternative3t för de som vill fira julen på stranden.

Specialerbjudande

Tajinastes i nationalparken Las Canadas del Teide

Med MeteoLaMatanza , kan vi se “Den stora röda spektakel av Las Canadas del Teide nationalpark.” Denna buske med lans-formad och kan vara upp till 2 meter hög, är en endemisk växt av denna nationalpark, som blommar i slutet av våren. Kvaliteten på deras pollen och nektar gör det en delikatess för honungsbin, som kan producera kvalitetshonung consitutye namnet på mer excluisva Canary ursprung. Mer information om www.isladetenerifevivela.com.

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details