• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

Emma

Lägenhet i centrum i Los Cristianos

Detta mysiga hus ligger centralt på en gågata och mycket nära stranden och hamnen i Los Cristianos. Läget är idealiskt för den som vill kombinera strand och shopping. Edificio Emma har tio lägenheter fördelade på tre våningar. Det finns ingen hiss i byggnaden. Lägenheter med ett sovrum, vardagsrum med bäddsoffa och en liten balkong.

Ett välutrustat kök där du har elspis, mikrovågsugn, kylskåp, elektrisk kaffebryggare och vattenkokare. Badrum med dusch. Det finns två stora terrasser högst upp i huset, den ena med bord, stolar och en gemensam tvättmaskin och den andra med solstolar, duschar och havsutsikt. Ett utmärkt ställe att sitta ute med ett glas vin och njuta av solen. Boendet har gratis wi-fi och platt-tv. Handdukar och sängkläder tillhandahålls. Det finns ingen pool i huset. Det enklaste sättet att ta sig till Edifico Emma är att gå längs Avenida Los Playeros till nummer 39.

Området som en gång var en lugn liten fiskeby har nu alla typer av barer, restauranger, butiker och ett brett utbud av aktiviteter för turister som håller öppet året runt. Trots närheten till stadens centrum är det väldigt lugnt, eftersom det ligger en bit iväg från livliga nöjesområden.

Playa Las Vistas har gyllene sand och du kan välja mellan att ligga i sanden och sola eller hyra en solstol och ett parasoll. Stranden i Los Cristianos har volleybollnät där lag från hela Europa tränar och där nationella och internationella turneringar hålls. Liksom Playa de Los Cristianos kännetecknas Las Vistas av lugnt vatten, vilket är perfekt för barn under alla tider på året. Las Vistas-stranden är en av de stränder på Teneriffa som är anpassade för funktionshindrade som använder rullstol, vilket är anledningen till att den definieras som "Tillgänglig strand för handikappade" av Cabildo de Tenerife, med reserverad parkering, duschar, ramper och anpassade gångvägar för tillträde. Personal från Röda korset hjälper de funktionshindrade att ta sig ner i vattnet med särskilda fordon. Denna tjänst är gratis.

Bokningsförfråga

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details