• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

Vårt företag

Vårt familjeföretag ANYKA SUR, som grundades 1982, har lång erfarenhet och ett brett utbud av kvalitetslägenheter och hus i Los Cristianos, samtliga på mindre än 5 minuters gångavstånd från stranden. Vi strävar efter att bli bättre och bättre dag för dag och anstränger oss för att ni ska vara nöjda och belåtna. För att uppnå detta önskar vi få en personlig kontakt med våra gäster så att ni redan i början av er vistelse kan komma till oss med önskningar och behov. På så sätt får vi en chans att ge er värdefulla tips, lösa eventuella problem och bidra till att ni får en fantastisk tid här och med hopp om att få välkomna er tillbaka igen.

Anyka Sur är alla välkomna, både gamla och unga, barnfamiljer och husdjur. För personer med nedsatt rörlighet kan vi erbjuda olika alternativ enligt dina behov, t.ex. golvnivå, dusch, breddade dörrar, elektrisk säng osv.

Stark Wi-Fi, hårtork, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och strykjärn hör till standardutrustningen och om det är något du saknar är det bara att säga till så brukar vi kunna ordna det.

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details