• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

Veramar

Lägenheter med bästa läge och havsutsikt

Veramar ligger på strandpromenaden vid Playa de Las Vistas i Los Cristianos, nära vårt kontor och Vintersolkliniken. Från komplexet finns det direkt utgång till strandpromenaden. Lägenheter med två sovrum, vardagsrum/matsal med bäddsoffa, ett välutrustat kök med mikrovågsugn, kylskåp och elektrisk kaffebryggare, tvättmaskin, platt-TV och rymlig balkong med havsutsikt. Boendet har gratis WIFI-anslutning. Handdukar och sängkläder tillhandahålls.

Veramar är ett mycket populärt och omtyckt komplex på grund av sitt idealiska läge, alldeles intill havet. Det är ett mycket lugnt bostadsområde med en saltvattenpool och privat parkering. Det ligger mitt emellan Los Cristianos och Las Americas och är lätt att nå via strandpromenaden. I närområdet finns flera bra restauranger och barer med underhållning. Inom 10 minuters gångavstånd ligger den närmaste hamnen i Los Cristianos där du kan åka på båtturer för att titta på delfiner och valar. Från samma hamn går färjor till andra öar som La Gomera, La Palma och El Hierro.

Playa Las Vistas har gyllene sand och du kan välja mellan att ligga i sanden och sola eller hyra en solstol och ett parasoll. Stranden i Los Cristianos har volleybollnät där lag från hela Europa tränar och där nationella och internationella turneringar hålls. Liksom Playa de Los Cristianos kännetecknas Las Vistas av lugnt vatten, vilket är perfekt för barn under alla tider på året. Las Vistas-stranden är en av de stränder på Teneriffa som är anpassade för funktionshindrade som använder rullstol, vilket är anledningen till att den definieras som "Tillgänglig strand för handikappade" av Cabildo de Tenerife, med reserverad parkering, duschar, ramper och anpassade gångvägar för tillträde. Personal från Röda korset hjälper de funktionshindrade att ta sig ner i vattnet med särskilda fordon. Denna tjänst är gratis.

Bokningsförfråga

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details