• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

Azahara

Trevliga och lugna lägenheter nära stranden

Komplexet Azahara ligger mellan Los Cristianos och Playa de Las Américas. Den bästa sandstranden, Playa Las Vistas, ligger bara 400 meter bort, vilket gör det till ett oslagbart läge. Rymliga lägenheter med stora balkonger i söderläge med sol hela dagen. Består av två eller tre sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar.

Vardagsrum med bekväma soffor, platt-TV och luftkonditionering. Gratis wifi-uppkoppling. Handdukar och sängkläder tillhandahålls. Köket är välutrustat med elspis, ugn, stort kylskåp, mikrovågsugn, elektrisk kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och tvättmaskin. Det finns en pool för vuxna och en för barn. Härligt poolområde och komplexet är lugnt.

Man behöver inte hyra bil eller andra transportmedel eftersom det finns affärer, köpcentrum, restauranger, barer och sjukhus precis runt hörnet.

Den berömda vattenparken Siam Park ligger ca 3 km från Edificio Azahara, det stora shoppingcentret Safari är lätt att nå via strandpromenaden och närmaste flygplats, Reina Sofia, ligger på ca 20 minuter med bil/taxi. På kontoret Anykasur, som ligger i samma byggnad, har vi gratis Wi-Fi dygnet runt för våra kunder.

Playa Las Vistas har gyllene sand och du kan välja mellan att ligga i sanden och sola eller hyra en solstol och ett parasoll. Stranden i Los Cristianos har volleybollnät där lag från hela Europa tränar och där nationella och internationella turneringar hålls. Liksom Playa de Los Cristianos kännetecknas Las Vistas av lugnt vatten, vilket är perfekt för barn under alla tider på året. Las Vistas-stranden är en av de stränder på Teneriffa som är anpassade för funktionshindrade som använder rullstol, vilket är anledningen till att den definieras som "Tillgänglig strand för handikappade" av Cabildo de Tenerife, med reserverad parkering, duschar, ramper och anpassade gångvägar för tillträde. Personal från Röda korset hjälper de funktionshindrade att ta sig ner i vattnet med särskilda fordon. Denna tjänst är gratis.

Bokningsförfråga

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details