• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

El Cardón

Nära strand och affärer

Det är ett lugnt och trevligt komplex som består av tre delar som bildar en triangel. Det har ett mysigt utseende med träterrasser och tegeltak. Lägenheterna ligger på tre våningar. Lägenheterna har rymliga balkonger. Det finns ingen hiss i byggnaderna. Trots det centrala läget finns det inga barer och inget stökigt nattliv i närheten. På natten finns det en säkerhetsvakt i komplexet.

Lägenheterna har ett sovrum med två sängar, vardagsrum med bäddsoffa. Köket är välutrustat med elspis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp. Badrum med badkar/dusch. Lägenheterna på bottenvåningen har en liten trädgård med bord, stolar och solstolar. Det finns en tvättmaskin i varje lägenhet och en platt-TV. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i boendet. Handdukar och sängkläder tillhandahålls.

Det finns två uppvärmda saltvattenpooler i komplexet, en för vuxna och en för barn. Poolerna har en konstant temperatur på 25-26 grader under vintersäsongen. El Cardon ligger cirka 150 meter från den berömda Las Vistas-stranden i Los Cristianos. Det tar bara fem minuter att gå till stranden och alla bekvämligheter. Du behöver inte hyra bil eller andra transportmedel eftersom det finns affärer, köpcentrum, restauranger, barer och sjukhus precis runt hörnet.

Playa Las Vistas har gyllene sand och du kan välja mellan att ligga i sanden och sola eller hyra en solstol och ett parasoll. Stranden i Los Cristianos har volleybollnät där lag från hela Europa tränar och där nationella och internationella turneringar hålls. Liksom Playa de Los Cristianos kännetecknas Las Vistas av lugnt vatten, vilket är perfekt för barn under alla tider på året. Las Vistas-stranden är en av de stränder på Teneriffa som är anpassade för funktionshindrade som använder rullstol, vilket är anledningen till att den definieras som "Tillgänglig strand för handikappade" av Cabildo de Tenerife, med reserverad parkering, duschar, ramper och anpassade gångvägar för tillträde. Personal från Röda korset hjälper de funktionshindrade att ta sig ner i vattnet med särskilda fordon. Denna tjänst är gratis.

Bokningsförfråga

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details