• info@anykasur.com
  • +34 922 791 377
Español English

Torres del Sol

Boenden vid stranden Las Vistas

Torres Del Sol är ett av de äldsta komplexen i Los Cristianos och förmodligen det mest populära och älskade stället på grund av sitt idealiska läge, intill havet. Det ligger precis mellan Los Cristianos och Las Americas och är lätt att nå via strandpromenaden. I närområdet finns flera bra restauranger och barer med underhållning. Den närmaste hamnen i Los Cristianos ligger 10 minuters promenad bort, där du kan åka på båtturer för att titta på delfiner och valar. Från samma hamn går färjor till andra öar som La Gomera, La Palma och El Hierro.

Det finns två typer av boende, lägenhet och studio (studiorna i de höga tornen är mindre än i de lägre byggnaderna):

Lägenheterna har ett sovrum, vardagsrum/matsal med bäddsoffa, en del av vardagsrummet har ett kök utrustat med mikrovågsugn, kylskåp och elektrisk kaffemaskin, tvättmaskin, platt-TV och balkong.

Studiorna (utan separat sovrum) har två sängar, spis, mikrovågsugn, kylskåp, elektrisk kaffemaskin, tvättmaskin, platt-TV och balkong.

Lägenheterna i de två höga tornen är lättillgängliga med hissar, och det finns även rullstolsanpassade lägenheter med bredare dörrar och en stor dusch.

Lägenheterna och studiorna i de lägre byggnaderna har inga hissar. Komplexet har två pooler för vuxna och två för barn, två tennisbanor, en snackbar och en supermarket som är öppen dagligen. Personalen i receptionen talar engelska och spanska. Gratis Wi-Fi finns i alla boenden. Handdukar och sängkläder tillhandahålls.

Playa Las Vistas har gyllene sand och du kan välja mellan att ligga i sanden och sola eller hyra en solstol och ett parasoll. Stranden i Los Cristianos har volleybollnät där lag från hela Europa tränar och där nationella och internationella turneringar hålls. Liksom Playa de Los Cristianos kännetecknas Las Vistas av lugnt vatten, vilket är perfekt för barn under alla tider på året. Las Vistas-stranden är en av de stränder på Teneriffa som är anpassade för funktionshindrade som använder rullstol, vilket är anledningen till att den definieras som "Tillgänglig strand för handikappade" av Cabildo de Tenerife, med reserverad parkering, duschar, ramper och anpassade gångvägar för tillträde. Personal från Röda korset hjälper de funktionshindrade att ta sig ner i vattnet med särskilda fordon. Denna tjänst är gratis.

Bokningsförfråga

Understood
This website is using cookies for a better user experienceMore Details